Sherbimet E Ofruara Nga Pepa Konstruksion

Prezantim

Pepa konstruksion kompleton me punime  metalike ambiente nga shtëpia, dyqane deri në konstruksione metalike me siguri maksimale. Me mbi 10 vite esperiencë kombëtare dhe ndërkombtare, kualitet është maksimal dhe kenaqësia e klientit e garantuar.

Katalogu ynë pa çka se është mbreslënës mos e lini tju limitojë. Lijeni imagjinatën tuaj te lire dhe lërjani profesionistëve punën. Këtu për ju që në momentin e parë të konceptualizimit e deri në momentin kur ajo çka ishte vetëm në mëndjen e tuaj mer formë reale para jush. Mirmbajtjen optimale të vazhdueshme të sigurisë dhe estetikës së konstruksioneve dhe riparime. Tek “Pepa Konstruksion” çdo kërkesë dhe nevoj e juaja për
Konstruksione metalike është e mbaruar!

Prerje Me Lazer

Kompania jonë është predikuese dhe ndjekëse aktive e inovacionit, duke i mundësuar klienteve tanë jo vetëm punë të dedikuar atizanale por dhe preçizion
kompjuterik në implementimin e kërkesave tuaja në formen më të përpiktë të mundshme. Me anë të pajisjes tonë Bystronic, lider në përpunimin e paneleve metalike, dhe ekspertizës tonë ne ju ofrojmë produke të personalizuara sipas kërkesave me preçizionin më të lartë.

Lyerje Me Furre ( Elektrostatike )

Kompania jonë ofron standartin më të lartë të lyerjes me bojë, bojë me aplikim elektro statik. Kjo lloj lyerje ka kualitet superior krahasuar me çdo lloj tjetër
aplikimi boje dhe pajis klientet tanë me produktin përfundimtar me estetikisht terheqës dhe të durueshëm ndaj çdo elementi të motit. Garantimi i kualitetit është ajo çka na bën të dallojmë dhe kënaqësia e klientit është ajo çka synojme!

Konstruksione Metalike

Me një eksperiencë prej mbi 10 vitesh dhe me një bazë klientele në rritje, Pepa Konstruksion është zgjidhja juaj për çdo konstruksion metalik, me planifikim pune superior dhe me profesionistët tanë, në garantojmë kualitetin dhe sigurinë qe ju kërkoni tek konstruksionet tuaja metalike.

Pepa Konstruksion

we build